Categories
Hayır Lokması

1000 Kişilik Hayır Lokması Fiyatları

1000 Kişilik hayır lokması fiyatları en çok merak edilenler arasın da olmaktadır. Yüzlerce kişi taafından en çok tercih edilen hayır lokması adeti 1000 kişilik olmaktadır . İşte en çok sorulanlar arasın da olan lokma hayrı fiyatları şu şeklide olmaktadır.
  • 500 Kişilik lokma hayrı fiyatları : 1500 TL olmaktadır.
  • 600 Kişilik lokmacı kiralama fiyatları 1600 TL olmaktadır.
  • 750 Kişilik Lokma dağıtımı fiyatları 1900 TL olmaktadır
  • 1000 Kişilik hayır lokması fiyatları 2500 TL olmaktadır
2000 iki bin kişilik hayır lokması İstanbul içi fiyatları için iletişim numaramızdan bilgi almanızı rica ederiz… 1000 kişilik hayır lokması dağıtım esnasında sadece camii cemaatine değil sokaktan veya caddeden geçen herkese, çocuklara ve bölge esnafına da dağıtım yapılıyor. Bu sebeplerden dolayı 1000 kişilik lokma sayısı çok gibi görünse de orta seviyede bir cadde veya camii önü için gayet idealdir.

1000 Kişilik Lokma Hayrı Nerede Dağıtılır

Yaptığımız lokma hayırları en çok İstanbul da mahalle ve camiler başta olmak üzere minimum 500 kişilik hayır lokması yapılmaktadır. Sizden gelen sorular arasında en çok merak edilenler arasın da 1.000 Kişilik hayır lokması nerede dağıtılır konusu şöyle olmaktadır.
  • Cuma namazı çıkışların da 1.000 kişilik hayır lokması her zaman dağıtılabilmektedir.
  • Cadde ve kalabalık olan tüm mahallerde 1000 Kişilik lokma hayrı yapabilirsiniz.
  • Kimsesiz çocuk esirgeme kurumların da ve benzeri kalabalık okullarda bin kişilik lokma dağıtmanızda uygun olmaktadır.
  • Cenaze merasimleri ve toplantı alanların da 1.000 Kişilik Hayır Lokması dağıtılabilmektedir.
1.000 Kişilik Hayrat Lokması Fiyatları konusun da 2023 yılı güncel fiyatlar olmaktadır.

Hayır Lokması 1000 Kişi Yeterlimi ?

Lokma hayrı bazen 1000 kişi yetebilmekte olup bazen de yetememektedir. İşte bu yüzden Sipariş verirken kişi sayısını iyi belirleyip bizlere bu konu da bilgi vermeniz gerekmektedir. Peki? 1000 Kişilik lokma yetmez ise ne yapıyoruz. ? Cevap : Mobil hayır lokması araçlarımız içerisinde full donanımlı lokma makinalarımızla hamuru istediğimiz zaman yapıyor ve anın da istediğiniz kadar lokma yapımına devam ediyoruz. Bizleri Youtube Kanalımızdan Takip Edebilirsiniz  
1000 kişilik hayır lokması fiyatları

Hayır Lokması Fiyat

Hayır Lokması fiyatlarımız İstanbul için 1500TL’den başlamaktadır. 500 Kişilik hayır lokması fiyatımız 1500TL’dir. Daha az adetler lokma dökümü yapılamamaktadır. Min. sipariş miktarımız 500 kişilik yani 500 porsiyon lokmadır. 

Min. 500 kişilik olacak şekilde tek araç ile maksimum 5.000 kişilik lokma hazırlanabilmektedir. 

500 kişilik lokma fiyatımız Porsiyonu 3TL olmaktadır. Sipariş miktarı arttıkça birim fiyatı düşmektedir. Örneğin 1000 kişilik hayır lokması 2500TL’dir ve porsiyon fiyatı 2,50TL’dir.

Hayrat için lokma döktürmek isteyen tüm hayırsevelere hizmet veriyoruz. 

Hayır Lokmasi fiyatı genel olarak Herşey dahil fiyatlarımız son derece makuldur ve hayırsevlerimizi memnun etmektedir. Evlerinde mevlid okutan bir müşterimiz ikram işini hiç düşünmeden kolay bir şekilde hayır lokması aracı kiralıyor ve hem misafirlerine hemde oradan geçen herkese ikram etmiş ve hayır duasını almış oluyor.  Hiçbir zahmet etmeden kapısının önünde veya camii önünde veya nerede isterse orada lokmalar uygun fiyata geliyor. 

Uygun Lokma Fiyatı

Hayır lokması fiyatları son derece uygundur. İstediğiniz adres sıcak bir şekilde hizmet edildiğinide düşünürsek hem ürün hem hizmet anlamında son derece uygun bir iştir. Lokma yapmak için kullanılan malzemelerin dışında istediğiniz adreste hizmet edilmesi de bir maliyettir. Cüzi kâr marjı ile yapılan bir iştir. 3-4 kişi orta halli bir restoranda yemek yediğinde min. 500 – 750TL arasında bir hesap ödediğini varsayalım. Min. siparişimiz olan 500 kişilik lokma fiyatı 1500TL olması son derece uygundur.
 
Son zamanlarda küresel krizler sebebi ile gıda hammaddelerinin tedariği ve fiyat artışları’da göz önünde bulundurulduğunda herşeye rağmen Hayır Lokması dağıtım hizmeti son derece makûldür.
2020 Yılında 650TL olan 500 Kişilik Hayır lokması fiyatı 2022 yılında 1500TL olmuştur. Elbetteki fiyatlarımız krizlerden etkilenmektedir. Ancak bir çok sektöre göre fiyatlarımız makul seviyelerde tutmak için çaba gösteriyoruz. 
 
Hayır lokmasi fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. 
 
Bizleri sosyal Medya Hesaplarımızdan’da takip edebilirsiniz.  Aklınıza takılan tüm sorular, merak ettikleriniz, şikayet veya önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ediniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kategoriler