Site simgesi Mobil Hayır Lokması

Beylikdüzü Hayır Lokmacısı

hayır lokması beylikdüzü

hayır lokması beylikdüzü

Beylikdüzü Hayır Lokması

Beylikdüzü Hayır Lokması Hayır lokması döktürmek için gün geçtikte İstanbul ve Beylikdüzü ilçesinde yoğun talep görmektedir.

Bu talepleri karşılamak üzere sizlere hizmet veriyoruz. Lokmaları sıcacık ve karşı koyulamayan lezzetini hayır yapmak üzere insanlara ikram etmek isteyen kişiler gün geçtikte artıyor. Cenazelerinde, kaybettikleri tüm sevdiklerin ölüm yıldönümlerinde, yeni vefat eden yakınlarının 7’sinde, 40’ında, 52’sinde, yeni doğan evlatlarının hayrına, askere gönderdikleri evlatlarının hayrına, hayırlı bir haber bekleyenlerin, hastalığına şifa için dua isteyenlerin ve tüm hayır yapmak isteyenlerin tercihi uzun yıllardır insanlara kalabalık caddelerde, sokaklarda, camii önlerinde, namaz çıkışlarında hayır lokması dağıtımı olmaktadır.

Beylikdüzü Lokma Döktürme Fiyat

Camii önlerinde, kalabalık caddelerde, meydanlar veya sizin belirlediğiniz adreslerde hayır lokması döktürmek artık çok kolay.. Mobil araçlarımızla sizin istediğiniz adres gün ve saatte hizmet veriyoruz.

500 kişilik lokma döktürme fiyatı olan 950TL’den başlayan fiyatlarımız için bizlere ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Hayır lokması döktürmek, adı üzerine bir hayır işi olduğu için bizde fiyatlar konusunda müşterilerimize ve tüm hayırseverlere mümkün olduğunca destek sağlıyoruz. Bize 0536 810 83 58 numara telefondan ulaşabilirsiniz.

 

Beylikdüzü Lokmacı Fiyatları ve Kiralama

Beylikdüzünde lokma döktürüp hayır işlemek istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat hijyenik üretim ve dağıtım, güvenilir ve lezzet garantili hizmet anlayışımızla sizlere memnun etmeye talibiz..

Lokma ikram etmek istediğiniz de sizlere bir telefon kadar yakınız. Mobil araçlarımız dilediğiniz adreste sizler için lokma dağıtımı yapmaya hazırdır.

Hayır Lokması talepleriniz için bize ulaşın. Uygun fiyat ve detaylı bilgi için 0536 810 83 58 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

Beylikdüzü Nerede Lokma Dökülür?

Beylikdüzü ilçesi İlimizin en güzel ilçelerindendir. Beylikdüzünde bulunan caddeler meydanlar oldukça geniş ve düzenli olduğu için lokma hayrı yapmak istediğimizde uygun yer bulmak zor olmuyor. Beylikdüzünde büyük camii’ler bulunmaktadır. Camii’lerin önü lokma hayrı yapmak için oldukça uygundur. Beylikdüzündeki camii önleride lokma dağıtmak için uygundur. 
Mahallenizde, oturduğunuz sokakta veya caddede, kalabalık meydan veya caddeler veya yine camii önünde namaz çıkışlarında lokma döktürebilirsiniz.  Beylikdüzü Camiileri ve sokaklarını inceleyebilirsiniz. 
 

 

Hayır lokması dağıtmak için bize ulaşın. 05368108358

 

Mobil sürümden çık